Fotoverslag dagprogramma: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.696002932572214&type=3

9 september was tropisch warm, maar desondanks was het een geweldig en enorm geslaagd feest. ⚜️❤️🖤 Er waren iets meer dan 40 kinderen aanwezig om deel te nemen aan de activiteiten. De opkomst werd gestart met het hijsen van de vlag. Wethouder Laszlo van de Voorde was hierbij aanwezig, en hielp bij het onthullen van de tijdlijn. Dit is de start van ons “op naar de 100 jaar!”-project. De activiteiten waren Stormbaan, Slip&Slide, Boogschieten, Discobowling, Escaperoom, Zipline en Kratklimmen. Het kampvuur hadden we gezien de hitte maar omgeruild voor wat waterpret. Er werd geluncht met een broodje knak, en er was ten alle tijd fruit en lekker water voor iedereen.

Fotoverslag feestavond: https://www.facebook.com/media/set?vanity=Lodewijkgroep&set=a.696010552571452

De receptie startte om 17.00u, hier waren ook wat bekenden uit de regio bij aanwezig. Tijdens de receptie van het 90 jarig bestaan zijn er veel waarderingen en badges en cadeautjes uitgedeeld. De medailles nog even uitgelicht: Jelle Bronwasser, Jeffry Stofferis en Valerie Van De Velde mochten alledrie een Gouden Vos waarderingsteken in ontvangst nemen 🏅🦊. Deze zijn voor vrijwilligers die zich jarenlang bovengemiddeld inzetten voor scouting. Révin Anema mocht een Vriendschapsteken in ontvangst nemen voor een bijzondere dienst🎖🤝.

Er was een heerlijke barbecue, waar door meer dan 110 personen van werd genoten. Deze werd in scoutingstijl gevolgd door een Saromabar.

Er was voor de rest van de avond entertainment voorzien door dweilband Free2Plee en coverband Re-Wind en een dj. De commissie heeft hard moeten werken om de bar de hele tijd bevoorraad te houden. Met deze temperaturen waren de bezoekers allemaal erg dorstig.

De 200 (pols)bandjes waren aan het eind van de avond op. Bedankt namens de lustrumcommissie (Marvin, Gretje, Jeroen, Björn, Jeffry, Mattijs en Valerie) voor jullie aanwezigheid en gezelligheid, en waar nodig de hulp en sponsoring.