Morgen zaterdag 9 september is het zo ver! De feestelijke viering van het 90 jarig bestaan van de Lodewijkgroep! Hierbij alles wat je moet weten over deze dag.

10:00-15:00u extra lange opkomst:
De eerste opkomst van het nieuwe seizoen zal voorzien zijn van een stormbaan, een escaperoom, boogschieten, een zip-line, slip&slide, disco-bowling, en een verrassingsspel. Deelname is gratis. Voor lunch wordt gezorgd. 
Voor jeugdleden en vriendjes en vriendinnetjes en andere jeugd uit Sas van Gent en omgeving (5 tm 17 jaar). Al is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen! 

Gezien de weersvoorspelling zullen we ook enkele waterspelletjes voorzien:
– neem je zwemkleding mee of doe deze al aan onder je kleren. 
– we zouden graag iedereen in compleet uniform zien, maar omdat het tropisch zal worden hebben we er begrip voor als je dat te warm vindt. Zou je wel je das aan willen doen om te laten zien dat je trots bent op de groep? 
– neem ook een hoedje of petje mee. 
– smeer jezelf in met zonnebrand

Vanaf 14:00: 
– Items en foto’s van vroeger zullen uitgebreid uitgestald staan. 
– Bar is geopend. Geen alcohol onder de 18 jaar. Voor 16.00u schenken wij nog geen alcohol.  Betalen kan met cash en met QR code, niet met pinpas.

15:00 einde opkomst en start voorbereidingen feestavond:
Onze jeugdleden en eventuele andere kinderen van harte welkom bij de receptie, barbecue en feestavond, maar enkel als zij meekomen met een ouder/verzorger of een andere volwassene (de leiding houdt dus ’s avonds geen toezicht op de kinderen). Explorers van 17 jaar en ouder mogen eventueel zelfstandig komen.

17.00 receptie: 
Kom proosten op het jubileum met de huidige vrijwilligers en haal herinneringen op van vroeger met vroegere leden. Dit moment grijpen we aan om onze waardering aan verscheidene mensen uit te spreken, zoals alle (jeugd)leden die 5 jaar of langer lid zijn een presentje te geven.
We zouden mensen die met de auto komen en goed ter been zijn, willen vragen om te parkeren op het Keizer Karelplein. Zo kunnen de mensen die wat slechter mobiel zijn dichtbij staan, en kan de lustrumcommissie het feest blijven bevoorraden. 

18:00-20:00 barbecue:
Luxe barbecue (op aanmelding) met kwaliteitsproducten en professionele salades, en in scouting stijl zal er als toetje een Saroma-bar zijn. Het belooft gezellig te worden, met meer dan 100 aanmeldingen! Er zijn enkele afmeldingen geweest, dus mocht je alsnog willen eten, laat dit dan snel weten op reunie@lodewijkgroep.nl.

20:00-23:00 entertainment: 
Praat bij bij het kampvuur, en laat je entertainen door dweilband Free2Plee, coverband Re-Wind en Punkband Big Fat Toddlers en onze dj’s.

Overig:
Officiele website van deze dag: https://lustrumlodewijkgroep.nl
Er wordt aan verscheidene kanten gevraagd of er weer speciale truien te koop zullen zijn. Jawel! Ze zijn echter nog niet beschikbaar, zodra het aanbod online staat zullen we dit zeker nog met jullie delen.

Mochten er nog vragen zijn, kun je deze stellen aan reunie@lodewijkgroep.nl.