De Lodewijkgroep heeft haar clubgebouw ‘De Kwet’ en kampeerterrein beschikbaar voor verhuur. Bekijk hier alles wat je moet weten over zowel het clubgebouw, het terrein rond het clubgebouw en de omgeving.

Clubgebouw “De Kwet”

KwetHet clubgebouw `De Kwet` ligt langs het kanaal van Gent naar Terneuzen, in Sas van Gent. Het is een rustige omgeving waar je volop van je rust kunt genieten, maar waar je ook actief bezig kunt zijn.

Het gebouw komt je binnen door een gang met aan de linkerkant twee toiletten en een douche. Ook zijn er in de gang twee wasbakken aanwezig. Aan het eind van de gang kom je in de open ruimte. En dit maakt het gebouw zo speciaal, want met behulp van schuifwanden kun je het gebouw indelen naar je eigen wensen. Je kunt zo bijvoorbeeld een klein lokaaltje creëren of de ruimte in twee gelijke ruimtes indelen.

De ruime keuken is een bijzonder gedeelte en heeft een doorgeefluik naar de grote, centrale ruimte. Er is een gasfornuis, twee koelkasten, twee wasbakken, koud en warm stromend water, een afwasmachine, magnetron en heteluchtoven.

Ons gebouw beschikt tevens over een krachtstroomaansluiting. Hierdoor is het gebouw ook geschikt voor bijvoorbeeld een wafelactie.

Groepen kunnen het gebouw voordelig huren voor weekendjes of voor zomerkampen van een hele week. De kosten voor een overnachting zijn € 4,50 p.p.p.n. Groepen bestaan uit minimaal 10 personen.

Rondom ‘De Kwet’

speeltoestellenRondom ons clubgebouw zijn er diverse voorzieningen te vinden. Zo ligt er naast het gebouw een groot plein waar kinderen kunnen spelen en staan er diversen speeltoestellen zoals een schommel, een grote ingegraven tractorband en een speelrek. Achter het gebouw ligt een kampterrein en de kampvuurkuil. Het terrein is volledig omheind.

kampvuur

Voor € 4,50 p.p.p.n. kun je het kampeerterrein huren om er tenten op te zetten. Ook hier moet je met minimaal 10 personen komen overnachten. In overleg is er pionierhout beschikbaar.

De omgeving

zwembad_sasIn de omgeving van ‘De Kwet’ zijn er diverse voorzieningen en recreatiemogelijkheden te vinden. Op ongeveer 5 minuten lopen ligt het openluchtzwembad. Deze is alleen geopend is in de zomermaanden. Het zwembad beschikt over een 50-meterbad, een bad voor minder ervaren zwemmers en een badje voor peuters. Verder is er naast dit zwembad een klein speelbos te vinden wat uitstekend geschikt is voor bosspelen!

Ook is er op een steenworp afstand een kleine speeltuin. Daar kunnen de kinderen o.a. schommelen en op de wipkippen zitten. Deze speeltuin is vanaf ‘De Kwet’ in de gaten te houden.

Sas van Gent ligt op ongeveer een half uur rijden van het strand. Dichterbij ligt de Braakmankreek: een leuk recreatiemeer waar je kunt zwemmen, surfen, zeilen en vissen. Een absolute aanrader voor een spetterende vakantie.

In het centrum van Sas van Gent zijn een tweetal supermarkten waar je gemakkelijk de dagelijkse boodschappen voor een kamp of weekend weg kunt halen.

Huren?

Neem contact met ons op via verhuur@lodewijkgroep.nl. We zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden.